Airport taxi Rotterdam

Reserveer Airport taxi Rotterdam en geniet van een comfortabele en ontspannen reis naar het vliegveld. Begin uw vakantie of zakenreis relaxt met een comfortabele taxirit naar Schiphol, Eindhoven Airport, Brussels Airport en uiteraard Rotterdam The Hague Airport. Of u nu privé, zakelijk of in groepsverband vervoer nodig heeft naar een van de vliegvelden: wij verzorgen uw reis graag. Wij houden van service en persoonlijke aandacht, daarom deelt u de taxi nooit met vreemden.

  • Vaste scherpe tarieven voor luchthaventransfers
  • Snel en veilig: u komt op tijd op het vliegveld
  • 24/7 de beste taxiservice
  • Taxi naar The Hague Airport, Schiphol, Eindhoven Airport én Brussel Airport
  • Professionele chauffeurs die u helpen met uw bagage
  • Betalen met pin, creditcard, Mastercard, Visa of American Express
‘Ik wilde mijn auto niet lang op het vliegveld laten staan vanwege de kosten en daarom koos ik voor Airport taxi Rotterdam. Ruim op tijd arriveerde ik op The Hague Airport en kon ik in alle rust genieten van de start van mijn zakenreis.’

 

Taxi Airport Rotterdam tarieven

Voor de Taxi Airport Service rekenen wij scherpe tarieven.

Let op! De onderstaande tarieven zijn "vanaf" prijzen om een richtlijn te kunnen bieden. De exacte prijs hangt af van waar u exact opgehaald dient te worden. Voor de exacte prijs kunt u het beste even telefonisch contact opnemen: 010- 237 2018.

Van

Naar

Tarief

Rotterdam

Rotterdam The Hague Airport

Vanaf €35,-

Rotterdam

Schiphol

Vanaf €99,-

Rotterdam

Eindhoven Airport

Vanaf €220,-

Rotterdam

Brussels Airport

Vanaf €299,-

Airport taxi reserveren

Goedkope vliegveld taxi

Wij werken met vaste tarieven voor het vervoer van en naar de luchthaven. Deze kosten zijn gebaseerd op het aantal kilometers van uw rit. Zo hoeft u zich bij ons nooit zorgen te maken over onverwachte kosten of een bepaald starttarief. De prijzen van Airport taxi Rotterdam zijn vooraf duidelijk en op basis daarvan maakt u de keuze om uw taxirit te boeken.

Ook voor vervoersoplossingen voor zakelijk en privé bieden wij u de scherpste prijs. Wanneer u regelmatig gebruikmaakt van onze taxidiensten, is het mogelijk om maandelijks te factureren. Dankzij onze duidelijke prijsafspraken weet u dat wij u de goedkoopste luchthaventransfer van Rotterdam zijn.

Taxi Rotterdam The Hague Airport

Vertrekt uw vlucht vanaf Rotterdam The Hague Airport? Wij brengen u met onze comfortabele taxi snel en veilig naar het vliegveld. Wij zorgen dat u precies op tijd bent en zetten u af voor de vertrekhal.

Taxi Rotterdam Schiphol

Begint uw vakantie of zakenreis op het vliegveld van Amsterdam? Taxi Rotterdam Schiphol brengt u vanuit Rotterdam vliegensvlug naar Amsterdam Schiphol. Werk onderweg rustig door of geniet van de omgeving.

Taxi Eindhoven Airport

Wij brengen u 24/7 met de taxi naar Eindhoven Airport. De reis is snel en comfortabel: zo bent u altijd op tijd op het vliegveld. Onze taxichauffeur brengt u naar de ingang van de vertrekhal en helpt u met uw bagage.

Taxi Brussels Airport

De ervaren taxichauffeurs van Rotterdam Taxi Service brengen u vanuit Rotterdam graag naar Brussels Airport. Met de aangename taxirit heeft u het idee dat u in een mum van tijd op het vliegveld in Brussel staat.

Airport taxi reserveren

‘Wij wilden als gezin comfortabel op Amsterdam Schiphol aankomen en kozen er daarom voor om een taxi te nemen. De chauffeur was super vriendelijk en hielp ons goed met de bagage. Super goed service van Rotterdam Taxi Service!’

 

Een taxirit naar het vliegveld: comfortabel en snel

Wij begrijpen als geen ander dat het niet altijd mogelijk is om door vrienden of familie naar het vliegveld gebracht te worden wanneer u op vakantie of zakenreis gaat. Wanneer u voor langere tijd weggaat, is het ook niet ideaal om uw eigen auto op de parkeerplaats van het vliegveld te parkeren. Boek daarom eenvoudig onze vliegveldtaxi of luchthaventransfer en kom zorgeloos aan op uw bestemming.

Het reizen met een luchthaventaxi heeft als grootste voordeel dat het comfortabel én snel is. Daarnaast hoeft u geen onnodige parkeerkosten te betalen en is ver lopen met uw bagage verleden tijd. Onze taxichauffeurs zetten u namelijk voor de vertrekhal af. Wij zorgen ervoor dat u eerder dan uw afgesproken tijd op het vliegveld bent.

Het is ook mogelijk om u na uw reis weer op te laten halen door onze Airport taxiservice. Geef dit aan op ons reserveringsformulier en wij staan op het afgesproken tijdstip klaar voor de ingang van de aankomsthal.

Airport taxi reserveren

Soorten aangenaam taxivervoer

Tijdens de vervoersactiviteiten zijn wij u graag goed van dienst en daarom beschikken wij over een heel gevarieerd wagenpark. Met meer dan honderd wagens beschikken wij altijd over een taxi die voldoet aan uw mobiliteitsbehoefte. Voor de meeste ritten naar het vliegveld maken we gebruik van een luxe 4-persoonstaxi.

Reist u met meerdere personen of heeft u veel bagage? Wij zorgen ervoor dat we u ophalen met onze luxe taxibusjes. Deze vervoeren maximaal acht personen inclusief bagage. De regel hiervoor is, dat u één koffer en handbagage meeneemt per persoon. U kunt kiezen uit de volgende soorten vervoersmogelijkheden:

  • Privé taxi
  • Taxibusje
  • Zakelijk taxivervoer
  • Rolstoeltaxi

Boek uw Airport taxi Rotterdam

Via ons online reserveringsformulier boekt u in een aantal eenvoudige stappen uw taxi naar Schiphol, Eindhoven Airport, Brussel Airport en Rotterdam The Hague Airport. Geef uw gewenste taxirit en het aantal personen aan. Op basis van uw reisgezelschap bepalen wij met welk soort taxi wij uw reis verzorgen. Heeft u speciale wensen? Geef dit dan ook aan ons door. Wanneer u bijvoorbeeld uw skispullen, rolstoel, kinderwagen of huisdieren mee wilt nemen, passen wij hier het vervoer op aan.

Wij maken het mogelijk om vanaf elke plek in Rotterdam voordeling naar het vliegveld gebracht te worden. Uw veiligheid en een comfortabele reis staan hierbij centraal.

Contact met Rotterdam Taxi Service ®️Rts

U reserveert gemakkelijk en snel uw Airport Taxi Rotterdam door te bellen naar +31 (010) 2372018. Wilt u uw luchthaventransfer tijdig vastleggen? Dan vult u eenvoudig ons reserveringsformulier in. Wij sturen u altijd een bevestiging wanneer we uw aanvraag binnen hebben gekregen.