Zakelijk vervoer Rotterdam

Altijd bereikbaar, professioneel en discreet: dat is het zakelijke taxivervoer van Rotterdam Taxi Service ®️Rts. De ervaren en RTX-gecertificeerde chauffeurs brengen u of uw gasten in een luxe, comfortabele auto naar een meeting, congres of hotel. Binnen of buiten Rotterdam. Waar en wanneer u maar wilt. Indien gewenst, blijft de chauffeur stand-by tijdens de afspraak, zodat hij u of uw gasten na de afspraak direct naar de volgende bestemming kan brengen.

De zakelijke taxi van Rotterdam Taxi Service ®️Rts betekent:

  • Professioneel personeel
  • Representatieve auto’s
  • Snel, veilig en comfortabel
  • 24/7 service
  • Betaling op rekening is mogelijk

Reserveer uw zakelijke vervoer bij Rotterdam Taxi Service ®️Rts direct online of bel 010 237 2018 voor meer informatie.

Direct reserveren

Professionele taxichauffeurs voor uw zakelijke vervoer

De chauffeurs van Rotterdam Taxi Service ®️Rts staan voor kwaliteit: ze zijn representatief, hebben een uitmuntende rijstijl en spreken zowel Nederlands als Engels. U of uw gasten worden vervoerd in luxe auto’s waarin comfort en netheid centraal staat. Zo kunt u tijdens de taxirit gerust werken op uw laptop of bellen.

Kosten zakelijk vervoer Rotterdam

Voor eenmalig zakelijk vervoer gelden onderstaande tarieven. Betaling op rekening is mogelijk, zo hoeven uw gasten of werknemers ter plaatse niet zelf af te rekenen. Neem contact op als u een vaste partner zoekt voor uw zakelijke taxiritten, dan stellen wij een pakket op maat voor u samen.

 

t/m 4 personen

t/m 8 personen

Starttarief

€ 3,36

€ 6,83

Kilometertarief

€ 2,47

€ 3,11

Tarief per minuut

€ 0,41

€ 0,46

Wachttarief

€ 46,29

€ 46,29

Let op! De tarieven 1 t/m 4 personen betreft de tarieven voor een 1-persoons Sedan auto en de tarieven voor 4 t/m 8 personen betreft een taxibusje.

Reserveer direct een taxi voor uw zakelijke vervoer

Rotterdam Taxi Service ®️Rts is 24/7 bereikbaar en beschikbaar voor uw zakelijke vervoer. Maak direct online een afspraak of bel 010 237 2018.

Direct reserveren

Overige diensten Rotterdam Taxi Service ®️Rts

Naast zakelijk vervoer biedt Rotterdam Taxi Centrale diverse andere taxidiensten aan. Bekijk: