Over RTS

Rotterdam Taxi Service ®️Rts is ontstaan zoals vele bedrijven, namelijk met de gedachte dat wij een betere dienstverlening konden aanbieden in vergelijking met de andere taxibedrijven in Rotterdam.

Betere tarieven, betere service, kortom een taxi service waar mensen op kunnen rekenen en waarbij men kan terugkijken op een taxirit zoals deze bedoeld is: Snel, veilig, comfortabel en een service waar men met plezier aan terugdenkt.

Dit concept is enthousiast ontvangen, want naast een grote trouwe klantenkring die zeer regelmatig gebruik maakt van onze dienstverlening bestaat Rotterdam Taxi Service ®️Rts ondertussen al meer dan 30 jaar en is het bedrijf gegroeid naar ongeveer 200 medewerkers die zich dagelijks inzetten voor onze klanten.

Bovendien is men zo tevreden over onze dienstverlening dat meerdere taxibedrijven zich voordoen als Rotterdam Taxi Service ®️Rts in de hoop een graantje van ons succes mee te kunnen pikken. Op een vreemde manier een groot compliment, maar heel vervelend voor zowel u als ook voor ons.

DUS LET OP!!! Wij zijn de enige Rotterdam Taxi Service ®️Rts. Er is ook geen tweede website!

Wij bieden alles, plus net dat beetje extra

Zo kunt u bij ons terecht voor elk soort taxivervoer, hetzij voor een privé taxi, groepsvervoer, zakelijk vervoer, rolstoeltaxi en ook airport service naar alle luchthavens.

Onze taxichauffeurs beschikken allemaal over jarenlange ervaring en naast dat ze Rotterdam en de omliggende plaatsen als hun eigen broekzak kennen, beschikken zij ook over alle benodigde vergunningen, inclusief het RTX-keurmerk.

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met representatieve en nette wagens en taxibusjes, zodat, ongeacht uw wensen, wij altijd comfortabel vervoer kunnen garanderen.

Waar wij echter vooral om bekend staan is onze service.

Bij ons is de klant nog wel koning

Ons motto? Groot worden door klein te blijven. Zo staat zelfs de eigenaar, de heer A. Baker, nog dagelijks klanten te woord om hen de best mogelijke service te bieden.

Service is ook waar Rotterdam Taxi Service ®️Rts haar bekendheid mee heeft vergaard. Net dat stapje extra zetten om u als klant de beste service te kunnen verlenen.

Of het nu gaat een telefoontje van de chauffeur om te laten weten waar hij staat of hulp met uw bagage, u kunt er zeker van zijn dat onze chauffeurs niet alleen professioneel zijn, maar ook vriendelijk en behulpzaam.

Waarom Rotterdam Taxi Service ®️Rts?

Wij zijn de taxicentrale in Rotterdam met de beste taxi Rotterdam reviews op Google en daar zijn wij stiekem erg trots op, want hier doen we het elke dag voor.

Lees hier de reviews van onze klanten: Rotterdam Taxi Service ®️Rts Google Reviews

Mogen wij u ook als klant verwelkomen?

Bestel een taxi