Groepsvervoer Taxi Rotterdam

Ontdek het ideale groepsvervoer met onze vooraanstaande taxi service, waar comfort en betrouwbaarheid samenkomen voor een zorgeloze reis. Boek nu voor een vlekkeloze groepsverplaatsing.

Ontdek het flexibele groepsvervoer van Rotterdam Taxi Service RTS, waarbij we de belofte waarmaken: samen uit, samen thuis. Of het nu gaat om een intiem gezelschap of een grotere groep van uw keuze, onze comfortabele taxibusjes, geschikt voor maximaal 8 personen, worden bestuurd door ervaren chauffeurs die u veilig thuisbrengen na een familiedag, kinderfeestje of bedrijfsuitje. Beschikbaar 24/7, zowel binnen als buiten Rotterdam.

 • Deskundige chauffeurs met Rotterdams keurmerkcertificering zorgen voor uw veilige en betrouwbare vervoer.
 • Comfortabel en veilig reizen in onze luxe taxibusjes met airconditioning voor een aangename rit.
 • Geniet van ononderbroken service met onze 24/7 beschikbare diensten, zodat u altijd op ons kunt rekenen, ongeacht het tijdstip.
 • Bij ons geniet u van flexibele betaalmogelijkheden: contant, pinnen (inclusief Apple Pay, Google Pay en meer), en betalingen met alle gangbare creditcards zijn welkom.

Direct een taxi nodig?
Bel ons.

Taxi op een later moment nodig?
Reserveer!

Wettelijke tarieven groepsvervoer Rotterdam

Onze vaste tarieven, goedgekeurd door de Nederlandse overheid, zorgen voor helderheid en zekerheid. Voor groepen tot vier personen bieden wij regulier taxivervoer, terwijl onze taxibusjes geschikt zijn voor grotere groepen tot 8 personen. Voor grotere gezelschappen bieden wij de optie om meerdere busjes tegelijk te reserveren, zodat uw vervoer soepel en efficiënt verloopt.

‘Na een avondje stappen met mijn vriendinnen heeft Rotterdam Taxi Service ons allemaal weer snel en veilig naar Spijkenisse gebracht. Tien minuten nadat we belden zaten we al in de taxi. Top service!’

 

Taxi Rotterdam Groepsvervoer Tarieven (5-8 persoons taxibusje)

 

5 t/m 8 personen

Starttarief

€ 8,17

Kilometertarief

€ 3,72

Tarief per minuut

€ 0,55

Wachttarief

€ 49,64

Betaalbaar groepsvervoer in Rotterdam: comfortabel onderweg met onze betrouwbare service.

Ervaar een comfortabele groepsreis met onze luxe taxibusjes in Rotterdam. Uitgerust met airconditioning, ruime bagageruimte en een flexibele indeling voor het vervoer van klapbare rolstoelen. Kinderen reizen veilig met onze beschikbare kinderzitjes, waardoor elke rit zorgeloos en comfortabel wordt voor de hele groep.

Direct reserveren

Grootschalig groepsvervoer in Rotterdam

Rotterdam Taxi Service RTS biedt veelzijdig groepsvervoer met een breed scala aan voertuigen, waaronder reguliere taxi's, minibussen, grote taxibussen en rolstoelbussen. Of het nu gaat om bedrijfsfeesten, schoolvervoer voor kinderen, of het vervoer van ouderen en mindervalide personen, wij hebben altijd het geschikte vervoer voor uw groep en gelegenheid. Onze taxibusjes fungeren ook als pendeldienst. Wij verzorgen vervoer op maat en staan open voor specifieke wensen.

Belangrijk om te weten: ons groepsvervoer is beschikbaar voor zowel kleine als enorm grote groepen. Neem contact met ons op voor uw persoonlijke vervoersbehoeften.

Betalingen op factuur voor bedrijven

Ben jij een bedrijf en heb je groepsvervoer nodig of ben je geïnteresseerd in andere diensten van Rotterdam Taxi Service? Ontdek de voordelen van betalingen op factuur voor bedrijven en vereenvoudig je zakelijke reisbeheer. Wij bieden transparante facturering en een gebruiksvriendelijke oplossing voor al je vervoersbehoeften. Of het nu gaat om groepsvervoer voor zakelijke bijeenkomsten, pendeldiensten of individuele ritten, wij staan voor je klaar. Boek nu en ervaar professioneel, betrouwbaar en gemakkelijk zakelijk vervoer in Rotterdam en omgeving.

Gekwalificeerde taxichauffeurs voor vlekkeloos groepsvervoer

Bij Rotterdam Taxi Service RTS kunt u vertrouwen op ervaren en professionele chauffeurs met het Rotterdamse Taxikeurmerk (RTX), voorzien van alle benodigde vergunningen en papieren. Met uitgebreide kennis van Rotterdam en omgeving, zorgen onze chauffeurs voor een snelle en veilige reis naar uw bestemming. Bovendien staan ze klaar om aan uw specifieke wensen te voldoen, waardoor uw rit volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Betrouwbare Taxi in de Regio Rotterdam: Efficiënt Personenvervoer

Gevestigd in Rotterdam, maar niet beperkt tot de stad. Rotterdam Taxi Service RTS brengt u moeiteloos naar diverse locaties in de omgeving en daarbuiten. Onze diensten strekken zich uit over heel Nederland, inclusief groepsvervoer van en naar het buitenland. Ontdek onze uitgebreide dekking en reserveer uw vervoer nu. Enkele voorbeelden van plaatsen waar wij onder andere actief zijn:

 • Rotterdam centrum
 • Pijnacker
 • Delfgauw
 • Schiedam
 • Zevenhuizen
 • Moordrecht
 • Krimpen aan de Lek
 • Spijkenisse
 • Bergschenhoek
 • Delfgauw
 • Vlaardingen
 • Bleiswijk
 • Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Capelle aan den IJssel
 • Ridderkerk
 • Hoogvliet

Hoe reserveer ik een taxi voor groepsvervoer?

Wilt u groepsvervoer regelen in Rotterdam en omstreken? Reserveer eenvoudig online of neem telefonisch contact op via 010-2372018 om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te ontdekken. Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren bij het plannen van uw groepsreis. Boek nu voor een zorgeloze en comfortabele rit met Rotterdam Taxi Service RTS.

Wat kost een taxi in 2024?

Bij Rotterdam Taxi Service RTS hanteren wij tarieven die conform de richtlijnen van de rijksoverheid zijn vastgesteld. Transparantie en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Mocht er een wijziging plaatsvinden in de tarieven, zorgen wij ervoor dat deze zo spoedig mogelijk worden bijgewerkt. Op deze manier garanderen wij dat onze klanten altijd up-to-date informatie hebben, zodat zij eerlijk en met vertrouwen met ons kunnen reizen. 

Tarieven Groepsvervoer Taxibus:

Starttarief: € 8,17 | Kilometertarief: € 3,72 | Minuuttarief € 0,55.

Tenslotte het maximum wachttarief: € 49,64.

Voor de meest recente tarieven en om te profiteren van onze betrouwbare en kostenefficiënte diensten, kunt u direct online reserveren of contact opnemen via 010-2372018.

Of het nu gaat om zakelijke evenementen, feesten, of luchthaventransfers, wij staan klaar om jouw groep comfortabel en veilig te vervoeren. Boek nu en ervaar de professionele service die je verdient. Voor vragen of specifieke verzoeken staan onze medewerkers graag voor je klaar. Jouw reis, onze zorg.

RTS Klantenservice

De Rotterdamse Taxi Service is 24/7 bereikbaar voor al uw vragen, reserveringen en bestellingen. Aarzel niet om ons te bellen op het nummer 010-2372018 of maak eenvoudig online contact met de klantenservice van RTS.