Tarieven

Er is niets zo vervelend als een taxi bestellen en achteraf erachter komen dat u moet bijbetalen of dat de afgesproken taxi tarieven niet blijken te kloppen.

Daar hoeft u bij ons niet bang voor te zijn. Wij bieden juist duidelijkheid vooraf en geen nare verrassingen achteraf.

Niet alleen profiteert u bij ons van voordelige taxi tarieven, ook van de beste service die u zich kunt wensen. Zo heeft ons taxibedrijf de beste beoordelingen ontvangen op Google!

Taxi tarieven Rotterdam voor eenmalig regulier en zakelijk vervoer

Rotterdam Taxi Service ®️Rts hanteert standaard taxi tarieven zoals vastgesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw taxi in Rotterdam.

De tarieven zijn opgebouwd uit een starttarief, een kilometertarief en een tijdtarief. Wanneer de chauffeur moet wachten, geldt een wachttarief.

Betalen in de taxi kan op verschillende manieren, namelijk contant betalen, maar ook pinnen of betalen met creditcard (Mastercard, Visa en American Express).

De onderstaande tarieven gelden voor zowel eenmalig regulier vervoer als ook eenmalig zakelijk vervoer.

In het geval dat u weet dat u vaak gebruik wilt maken van onze service dan kunt u het beste even contact opnemen, zodat wij een pakket op maat voor u kunnen samenstellen.

Bekijk onze Rotterdam taxi tarieven:

 

1 t/m 4 personen

4 t/m 8 personen

Starttarief

€ 3,60

€ 7,33

Kilometertarief

€ 2,65

€ 3,34

Tijdtarief (per minuut)

€ 0,44

€ 0,49

Wachttarief

€ 46,29

€ 46,29

Let op! De tarieven 1 t/m 4 personen betreft de tarieven voor een 1-persoons Sedan auto en de tarieven voor 4 t/m 8 personen betreft een taxibusje.

Prijsafspraak voor langere ritten

Wanneer u een taxi wilt bestellen voor een langere rit, zoals plaatsen buiten Rotterdam dan is ons advies om even telefonisch contact op te nemen, zodat we samen een prijsafspraak kunnen maken en u verzekerd bent van een nog voordeliger tarief.

Dit geldt voor zowel reguliere langere taxiritten als voor onze airport taxi service!

Voordelige tarieven airport service

Wij verzorgen zeer regelmatig taxiritten naar de meest bekende luchthavens, zoals Rotterdam The Hague, Schiphol, Brussels Airport en Eindhoven Airport (andere luchthavens is ook mogelijk!).

Wanneer u verzekerd wilt zijn van een uitstekende airport service voor een zeer scherp tarief dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Let op! De onderstaande tarieven zijn "vanaf" prijzen om een richtlijn te kunnen bieden. De exacte prijs hangt af van waar u exact opgehaald dient te worden. Voor de exacte prijs kunt u het beste even telefonisch contact opnemen: 010- 237 2018.

Rotterdam The Hague Airport

Schiphol

Eindhoven

Brussels Airport

Vanaf €35,-

Vanaf €99,-

Vanaf €220,-

Vanaf €299,-

Vragen? Neem contact op