Taxi Rotterdam Tarieven

Ontdek Duidelijke Tarieven en Excellente Service bij Rotterdam Taxi Service RTS

Op zoek naar betrouwbare en betaalbare taxidiensten in en rond Rotterdam? Van harte welkom bij Rotterdam Taxi Service RTS, waar transparantie voorop staat. Onze tarievenpagina biedt helderheid en eerlijkheid, zodat je precies weet wat je kunt verwachten, zonder onaangename verrassingen achteraf.

Bij RTS streven we naar een vlotte reiservaring van begin tot eind. Onze voordelige taxitarieven zijn niet alleen transparant, maar ook afgestemd op diverse behoeften, van korte stadsritten tot lange afstanden. En daar stopt het niet - onze service is bekroond met de hoogste beoordelingen op Google, een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit.

Ontdek de zekerheid van duidelijke tarieven en ervaar uitmuntende service bij ons. Reserveer vandaag nog en laat ons je veilig en comfortabel naar je bestemming brengen!

 • Transparante Tarieven voor Taxiritten in Rotterdam: Ontdek onze heldere en transparante tarieven voor taxiritten in en rond Rotterdam. Bij Taxi Service Rotterdam RTS weten we dat duidelijkheid essentieel is voor jouw gemoedsrust.
 • Concurrerende Prijzen voor Kwalitatief Vervoer: Ervaar hoogwaardig vervoer tegen concurrerende prijzen. Onze taxi's bieden comfort en veiligheid zonder dat je daarvoor de hoofdprijs betaalt.
 • Exclusieve Aanbiedingen en Kortingen voor Taxi Ritten: Profiteer van exclusieve aanbiedingen en kortingen op onze taxidiensten. Bij Taxi Service Rotterdam RTS geloven we in het belonen van onze klanten met extra voordelen.
 • Aanpasbare Tarieven voor Jouw Specifieke Behoeften: Of het nu gaat om een korte stadsrit of een lange afstand, Taxi Service Rotterdam RTS biedt aanpasbare tarieven die passen bij jouw specifieke behoeften. Wij begrijpen dat elke reis uniek is.

Taxi tarieven Rotterdam voor eenmalig regulier en zakelijk vervoer

Rotterdam Taxi Service RTS hanteert de standaard taxi tarieven zoals vastgesteld door de Nederlandse overheid. Dit waarborgt dat u altijd een eerlijke prijs betaalt voor uw taxi in Rotterdam.

Onze tarieven bestaan uit een starttarief, een kilometertarief en een tijdtarief. Indien de chauffeur moet wachten, wordt er een wachttarief toegepast.

Bij Rotterdam Taxi Service RTS bieden we diverse betaalopties aan, waaronder contante betaling, pinnen, en betalen met creditcard (Mastercard, Visa, en American Express). Bovendien accepteren wij moderne digitale betaalmethoden zoals Apple Pay, Google Pay en andere.

De onderstaande tarieven zijn van toepassing op zowel regulier vervoer als zakelijk vervoer.

Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om met rekeningwerk te werken. Op deze manier kunnen we bedrijfsgerichte facturen opstellen, waardoor het zakelijk gebruik van onze diensten efficiënt en overzichtelijk is.

Mocht u regelmatig gebruik willen maken van onze diensten, adviseren wij om contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij een aangepast pakket op maat voor u samenstellen. Bij Rotterdam Taxi Service RTS staan we klaar om u comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming te brengen.

Bekijk onze Rotterdam taxi tarieven:

 

1 t/m 4 personen

5 t/m 8 personen

Starttarief

€ 4,02

€ 8,17

Kilometertarief

€ 2,96

€ 3,72

Tijdtarief (per minuut)

€ 0,49

€ 0,55

Wachttarief

€ 49,64

€ 49,64

Ontdek onze scherpe tarieven voor taxivervoer in Rotterdam. De vermelde tarieven, geldig voor 1 t/m 4 personen, zijn van toepassing op onze comfortabele 1-persoons Sedan auto's. Voor groepen van 4 t/m 8 personen bieden wij voordelige tarieven voor het gebruik van ons ruime taxibusje in Rotterdam. Rotterdam Taxi Service RTS staat garant voor betaalbaar en flexibel vervoer, waarbij uw comfort altijd voorop staat. Ontvang direct een prijsopgave en reserveer eenvoudig uw taxirit in Rotterdam met ons comfortabele taxibusje.

 

Voordelige Tariefafspraken voor Uitgebreide Taxiritten in Rotterdam

Overweegt u een taxi te reserveren voor een uitgebreide rit, bijvoorbeeld naar bestemmingen buiten Rotterdam? Ons advies is om telefonisch contact op te nemen, zodat we samen een speciale prijsafspraak kunnen regelen. Hiermee garanderen we niet alleen een nog voordeliger tarief, maar ook een naadloze reiservaring op maat.

Deze mogelijkheid is van toepassing op zowel reguliere langere taxiritten als op onze speciale airport taxi service! U kunt erop vertrouwen dat wij flexibele tariefafspraken maken, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Bovendien zijn deze voordelige tariefafspraken ook van kracht voor taxiritten buiten Rotterdam. Ons doel is om uw reis zo comfortabel en betaalbaar mogelijk te maken, waarbij onze tarieven zijn afgestemd op diverse bestemmingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van onze tariefafspraken voor langere en externe taxiritten!

Kan je met PIN betalen in de taxi?

Ja, bij ons kunt u zowel voor een reguliere taxi als een ruim taxibusje eenvoudig en veilig pinnen. Onze veelzijdige betaalmogelijkheden omvatten ook contactloos betalen, waardoor uw reis nog gemakkelijker wordt. Ervaar het comfort van moeiteloos betalen bij Rotterdam Taxi Service RTS.

Voordelige Tarieven voor Airport Taxi Service

Bij RTS Taxi Rotterdam verzorgen wij frequent taxiritten naar vooraanstaande luchthavens, waaronder:

 • Schiphol Amsterdam Airport
 • Rotterdam The Hague Airport
 • Eindhoven Airport
 • Brussels Airport
 • Lelystad Airport
 • Maastricht Aachen Airport
 • Frankfurt Airport
 • Düsseldorf Airport
 • Paris Charles de Gaulle Airport
 • Nice Côte d'Azur Airport

Wij bieden een uitstekende airport service tegen zeer scherpe tarieven, waarmee u verzekerd bent van comfortabel en betaalbaar vervoer van en naar de luchthaven. Houd er rekening mee dat de hieronder vermelde tarieven als "vanaf" prijzen dienen als richtlijn. De exacte prijs hangt af van uw specifieke ophaallocatie. Voor een nauwkeurige prijsopgave adviseren wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via RTS Taxi Rotterdam Telefoonnummer: +31 (010) 2372018.

Ontdek de gemakken van onze betrouwbare airport taxi service en reis zorgeloos naar uw bestemming. Taxi Rotterdam staat klaar om u comfortabel en veilig van en naar verschillende luchthavens te vervoeren.

Taxitarieven van Rotterdam naar Schiphol en luchthavens:

Van

Naar

Tarief

Rotterdam

Rotterdam The Hague Airport

Vanaf €35,-

Rotterdam

Schiphol Amsterdam

Vanaf €120,-

Rotterdam

Eindhoven Airport

Vanaf €220,-

Rotterdam

Brussels Airport

Vanaf €299,-

Rotterdam

Düsseldorf Airport

Vanaf €650,-

Rotterdam

Frankfurt Airport

Vanaf €870,-

Rotterdam

Lelystad Airport

Vanaf €350,-

Rotterdam

Maastricht Aachen Airport

Vanaf €550,-

Rotterdam

Paris Charles de Gaulle Airport

Vanaf €850,-

Voordelen van Taxi Rotterdam RTS

Kortom, bij Rotterdam Taxi Service is betaalbaar reizen meer dan alleen een tarief; het is een belofte van transparantie, comfort en betrouwbaarheid. Ontdek de zekerheid van duidelijke tarieven en laat ons uw reis onvergetelijk maken. Wij zijn er om u op de meest plezierige manier naar uw bestemming te brengen. Reserveer vandaag nog en stap in voor een reis vol gemak, stijl en glimlachen!

RTS Klantenservice

De Rotterdamse Taxi Service is 24/7 bereikbaar voor al uw vragen, reserveringen en bestellingen. Aarzel niet om ons te bellen op het nummer 010-237 2018 of maak eenvoudig online contact met de klantenservice van RTS.

 

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn de standaardtarieven voor een taxi in Rotterdam?

 • Antwoord: De standaardtarieven variëren afhankelijk van de afstand en tijdsduur van de rit. Voor een exacte prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.

2. Hanteert Rotterdam Taxi Centrale extra kosten tijdens drukke uren of feestdagen?

 • Antwoord: Nee, wij rekenen geen extra kosten tijdens drukke uren of feestdagen. Onze tarieven blijven consistent, maar we raden aan om tijdig te reserveren om beschikbaarheid te garanderen.

3. Zijn er kortingen beschikbaar voor retourritten of langdurig gebruik van Rotterdam Taxi Centrale?

 • Antwoord: Ja, we bieden kortingen voor retourritten en langdurig gebruik. Neem contact met ons op voor specifieke aanbiedingen en tarieven.

4. Worden er nachttarieven gehanteerd voor taxiritten in Rotterdam met Taxi Rotterdam?

 • Antwoord: Nee, bij Taxi Rotterdam hanteren we geen specifieke nachttarieven. Onze tarieven blijven consistent gedurende de dag, zonder extra kosten tijdens de nachtelijke uren.

5. Wordt er een toeslag gerekend voor het meenemen van extra bagage?

 • Antwoord: Nee, er wordt geen toeslag gerekend voor extra bagage. Onze tarieven zijn inclusief normale bagage. Voor buitengewone situaties kunt u vooraf contact met ons opnemen.

6. Biedt Taxi Centrale Rotterdam vaste tarieven voor luchthaventransfers?

 • Antwoord: Ja, wij bieden vaste tarieven voor luchthaventransfers. Neem contact met ons op voor specifieke tarieven naar en van luchthavens.

7. Kan ik contant betalen of accepteert Taxi Rotterdam alleen elektronische betalingen?

 • Antwoord: U kunt zowel contant als elektronisch betalen. Wij accepteren contant geld, pinbetalingen en creditcards.

8. Zijn er extra kosten voor het annuleren van een gereserveerde taxi bij Rotterdam Taxi Service?

 • Antwoord: Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het annuleren van een gereserveerde taxi. Neem contact met ons op voor het annuleren van uw taxi Rotterdam.