Schiphol Airport Taxi Bestellen

 • Toonaangevende naam voor Schiphol Airport Taxi in Rotterdam en heel Nederland.
 • Snel, efficiënt en premium service van reservering tot bestemming.
 • Geavanceerd reserveringssysteem voor gemak.
 • Professionele chauffeurs en comfortabele, goed onderhouden voertuigen.
 • 24/7 beschikbaarheid met focus op klanttevredenheid en excellentie.

Schiphol Airport Taxi Prive

Maak uw reis compleet met de uitstekende service en voordelige tarieven van Schiphol Airport Taxi Prive, verzorgd door de Rotterdamse Taxi Service. Bespaar tot wel 40%, waardoor u niet alleen geniet van een betaalbare reis, maar ook van de gemoedsrust dat u in deskundige handen bent. Kies voor comfort en gemak.

Voordelige Taxitarieven

Maak gebruik van Airport Taxi Prive voor een comfortabele en voordelige reis van en naar Schiphol Airport. Geniet van sterk gereduceerde tarieven voor uw exclusieve privé taxi. En als u met meerdere personen reist, profiteert u zelfs van kortingen tot wel 30%! Reserveer vandaag voor een zorgeloze en kostenefficiënte luchthaventransfer.

Reserveer Telefonisch

Bel ons nu op 010 237 20 18 voor telefonische reserveringen of aanvullende informatie. Geniet van uw persoonlijke Airport taxi met 24/7 beschikbaarheid, comfortabel vervoer van en naar elke gewenste luchthaven. Wij staan klaar om u te assisteren bij een zorgeloze en comfortabele reiservaring.

Van en Naar Schiphol Airport

Ervaar de meest voordelige en betrouwbare manier van reizen met Airport Taxi Prive van de Rotterdamse Taxi Service, ongeacht of u van of naar Schiphol Airport gaat, en zelfs vice versa. Onze service zorgt ervoor dat u altijd op tijd op Schiphol Airport arriveert, waardoor u met een gerust hart kunt reizen.

Tot en Met 8 Personen

Reist u met meerdere personen of heeft u veel bagage? Maak dan gebruik van onze ruime taxibusjes. Deze kunnen tot wel 8 personen vervoeren, inclusief bagage. Elke passagier mag een koffer en een stuk handbagage meenemen voor een comfortabele reiservaring.

 

24/7 Reservering Mogelijk

Profiteer van onze 24/7 reserveringsmogelijkheid! Of het nu dag of nacht is, u kunt op elk moment uw taxi reserveren. Geniet van de flexibiliteit en gemoedsrust met onze betrouwbare service die klaarstaat om uw reisbehoeften op elk uur van de dag te vervullen. Reserveer nu voor een zorgeloze reiservaring.

Airport Taxi Prive

Schiphol Airport Taxi al vanaf €120,-

Boek nu uw Schiphol Airport Taxi vanaf slechts €120,-. Geniet van comfortabele en betaalbare ritten naar de luchthaven. Reserveer vandaag nog voor een zorgeloze reis 

Wat kost een taxi naar Schiphol?

Wij streven naar de beste ervaring voor klant en chauffeur en doen er alles aan om een zo soepel mogelijke reis aan te bieden. Zo hebben wij naast de officiële meterprijzen van de Rijksoverheid onze eigen vaste tarieven die wij onze klanten aanbieden. Dit zijn scherpe prijzen die gebaseerd zijn op hoge kortingen per kilometer.

Let op, dit zijn enkele tarievenvoorbeelden inclusief 40% korting van een personenauto vanuit Rotterdam. Indien u een taxibusje nodig heeft, gelden er andere prijzen.

Van

Naar

Tarief

Rotterdam

Rotterdam The Hague Airport

Vanaf €35,-

Rotterdam

Schiphol Amsterdam

Vanaf €120,-

Rotterdam

Eindhoven Airport

Vanaf €220,-

Rotterdam

Brussels Airport

Vanaf €299,-

Rotterdam

Düsseldorf Airport

Vanaf €650,-

Rotterdam

Frankfurt Airport

Vanaf €870,-

Rotterdam

Lelystad Airport

Vanaf €350,-

Rotterdam

Maastricht Aachen Airport

Vanaf €550,-

Rotterdam

Paris Charles de Gaulle Airport

Vanaf €850,-

Van Rotterdam naar Schiphol Airport

 • Nationale Dekking: Onze diensten reiken verder dan Rotterdam, met vervoer naar elke locatie in Nederland. Van stadscentra tot afgelegen bestemmingen, wij brengen u overal met comfort en gemak.
 • Snelheid en Efficiëntie: Onze prioriteit is om u snel en efficiënt op uw bestemming te krijgen. Met ervaren chauffeurs en geoptimaliseerde routes bieden wij de kortst mogelijke reistijd.
 • Direct Reserveren: Bespaar tijd en stress door direct online te reserveren via onze gebruiksvriendelijke boekingsinterface. Uw Schiphol taxi staat klaar wanneer u dat nodig heeft.
 • Betaalmogelijkheden: Wij accepteren een breed scala aan betaalmogelijkheden, waaronder contant, alle soorten creditcards en elektronische betalingen. Denk hierbij aan Apple Pay, Google Pay, PIN en nog veel meer! 

Klanttevredenheid staat voorop

Bij Rotterdamse Taxi Service geloven we in het overtreffen van verwachtingen. Lees de ervaringen van onze tevreden klanten en ontdek waarom wij de voorkeurskeuze zijn voor Schiphol vervoer in Rotterdam en heel Nederland. Onze toegewijde klantenservice staat 24/7 voor u klaar, waarbij onze ervaren centralisten u persoonlijk te woord staan en u helpen bij al uw vragen en reserveringen. U kunt op elk moment rekenen op professionele ondersteuning voor een zorgeloze reiservaring. 

Taxitarieven Schiphol Airport taxi Rotterdam

 

1 t/m 4 personen

5 t/m 8 personen

Starttarief

€ 4,02

€ 8,17

Kilometertarief

€ 2,96

€ 3,72

Tijdtarief (per minuut)

€ 0,49

€ 0,55

Wachttarief

€ 49,64

€ 49,64

RTS Klantenservice

De Rotterdamse Taxi Service is 24/7 bereikbaar voor al uw vragen, reserveringen en bestellingen. Aarzel niet om ons te bellen op het nummer 010-2372018 of maak eenvoudig online contact met de klantenservice van RTS.

 

Veelgestelde Vragen

1. Hoe reserveer ik een taxi vanaf Schiphol Airport?

 • Antwoord: Je kunt eenvoudig een taxi vanaf Schiphol Airport reserveren door online te boeken via onze website of door ons telefonisch te contacteren.

2. Zijn de tarieven voor een Schiphol Airport taxi vastgesteld of kunnen ze variëren?

 • Antwoord: Onze tarieven voor Schiphol Airport taxi's zijn vastgesteld. Je kunt de tarieven vinden op onze website of bij onze telefonische klantenservice.

3. Worden er extra kosten in rekening gebracht als mijn vlucht vertraagd is en ik later aankom op Schiphol?

 • Antwoord: Nee, wij monitoren vluchttijden en passen onze ophaaltijden aan in geval van vertragingen, zonder extra kosten.

4. Zijn de chauffeurs van de Schiphol Airport taxi's ervaren en betrouwbaar?

 • Antwoord: Ja, al onze chauffeurs zijn ervaren, professioneel en betrouwbaar. Ze zijn goed opgeleid en beschikken over alle benodigde vergunningen.

5. Bieden jullie ook taxidiensten vanaf Schiphol Airport naar andere steden in Nederland?

 • Antwoord: Ja, we bieden taxidiensten vanaf Schiphol Airport naar verschillende steden in Nederland. Neem contact met ons op voor specifieke bestemmingen en tarieven.

6. Wat moet ik doen als mijn bagage niet aankomt op Schiphol, en ik heb een taxi gereserveerd bij jullie?

 • Antwoord: Als je bagage niet aankomt op Schiphol, raden we aan om eerst contact op te nemen met de luchthavenautoriteiten. Zodra je meer informatie hebt over de status van je bagage, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om je transportplan aan te passen aan de gewijzigde omstandigheden.

7. Hoe herken ik mijn chauffeur op Schiphol Airport?

 • Antwoord: Na het reserveren ontvang je gedetailleerde instructies over waar je de chauffeur kunt ontmoeten op de luchthaven. De chauffeur zal u ook bellen voor het doorgeven van zijn locatie.

8. Kunnen jullie ook groepen vervoeren vanaf Schiphol Airport?

 • Antwoord: Zeker, we bieden vervoersoplossingen voor groepen van verschillende grootte. Neem contact met ons op voor specifieke arrangementen en tarieven voor groepsvervoer vanaf Schiphol.