Taxivervoer

Op zoek naar taxivervoer in Rotterdam? Bij Rotterdam Taxi Service ®️Rts kunt u 24/7 terecht voor een privé taxi, taxibusje voor groepsvervoer, zakelijk vervoer of een airport taxi.

'Professionele chauffeur met een schone auto. Heeft mijn dag goed gemaakt door mij op tijd af te leveren voor een belangrijke afspraak. In de toekomst maak ik zeker weer gebruik van jullie diensten!’

 

  • Wij staan 24/7 voor u klaar.
  • U wordt vervoerd in een representatieve, nette en comfortabele auto of taxibusje.
  • U wordt vervoerd door professionele en behulpzame RTX-gecertificeerde chauffeurs.
  • U kunt op verschillende manieren betalen, hetzij contant, pinnen, met creditcard en daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor betalen op rekening.

Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen: info@rotterdamtaxicentrale.nl.

Stadstaxi Rotterdam

Wanneer u een taxi in Rotterdam wilt bestellen dan bent u bij ons aan het juiste adres, want onze taxichauffeurs kennen Rotterdam en de omliggende plaatsen als hun eigen broekzak. Allemaal zijn zij in het bezit van de benodigde vergunningen en het RTX-keurmerk.

Wij zorgen ervoor dat u snel wordt opgehaald en veilig en comfortabel naar uw bestemmingsadres wordt gebracht.

Taxibusje Rotterdam

Bent u met meer dan 4 personen? Dan is het handiger om een taxibusje voor groepsvervoer te bestellen. Ook in dit geval komt u niets te kort, want onze luxe taxibusjes zijn voorzien van airconditioning, gordels en voldoende bagageruimte. Indien gewenst kunnen wij ook kinderzitjes regelen.

Heeft u binnenkort een bedrijfsuitje, een congres of juist een uitje met de familie of een kinderfeestje? Reserveer dan een taxibusje.

Zakelijk vervoer Rotterdam

Wanneer u bijvoorbeeld naar een meeting of congres moet dan is het natuurlijk wel zo prettig om vervoerd te worden in een representatieve auto, terwijl u zelf nog even kunt werken tijdens de rit.

Met onze zakelijke taxi service kunt u rekenen op de beste service. Zo kan de chauffeur desgewenst ook stand-by blijven tijdens de afspraak, zodat hij u en eventueel uw gasten, naar de volgende bestemming kan brengen.

Airport taxi naar alle luchthavens

Er zijn genoeg redenen om gebruik te maken van onze professionele airport taxi service. Zo vinden veel mensen het niet prettig om hun auto heel lang op de parkeerplaats van een luchthaven te moeten laten staan of soms hebben vrienden of familie geen tijd om u naar het vliegveld te brengen.

Hoe dan ook, met onze airport taxi service bent u ervan verzekerd dat u comfortabel aan uw zakenreis of vakantie kunt beginnen. Zo wordt u keurig op tijd voor de vertrekhal afgezet en helpt onze professionele en behulpzame chauffeur u met uw bagage. Desgewenst halen wij u ook weer op van het vliegveld.

Wij verzorgen airport taxi service naar alle bekende luchthavens, waaronder Rotterdam The Hague, Schiphol, Brussels Airport en Eindhoven Airport.