Rotterdam Airport Taxi Reserveren?

Reserveer nu uw premium Rotterdam Airport taxi voor een onovertroffen, comfortabele reis naar het vliegveld!

 • Vaste, concurrerende tarieven voor luchthaventransfers.
 • Efficiënt en veilig: gegarandeerde tijdige aankomst op het vliegveld.
 • Rond de klok de ultieme taxiservice.
 • Taxivervoer van en naar Rotterdam The Hague Airport, Schiphol, Eindhoven Airport, en Brussels Airport.
 • Deskundige chauffeurs die u assisteren met uw bagage.
 • Bij ons heeft u flexibele betaalopties: contant, pinnen (inclusief Apple Pay, Google Pay, en meer) en betalingen met alle gangbare creditcards zijn mogelijk.

Taxi Airport Rotterdam tarieven

Ontdek voordelige tarieven voor onze Taxi Airport Service.

Let op! Houd er rekening mee dat onderstaande tarieven als richtlijn dienen; exacte kosten variëren op basis van uw ophaallocatie. Bel voor nauwkeurige prijsinformatie: 010-2372018.

Van

Naar

Tarief

Rotterdam

Rotterdam The Hague Airport

Vanaf €35,-

Rotterdam

Schiphol

Vanaf €120,-

Rotterdam

Eindhoven Airport

Vanaf €220,-

Rotterdam

Brussels Airport

Vanaf €299,-

Goedkope Taxi naar Rotterdam Airport

Wij stellen transparante tarieven vast voor luchthavenvervoer, gebaseerd op de afstand van uw rit. Bij ons vermijdt u onaangename verrassingen in de vorm van extra kosten of starttarieven. De duidelijke prijsstructuur van Airport taxi Rotterdam geeft u de nodige informatie om weloverwogen te kiezen voor uw taxirit.

Wij begrijpen het belang van betaalbaarheid, vooral bij goedkope vliegveld taxi's. Daarom streven wij ernaar de concurrentie voor te blijven met onze scherpe tarieven en uitstekende service. Maak de keuze om de kostenefficiëntie van onze diensten te ervaren en boek vandaag nog jouw voordelige vliegveld taxi bij ons.

Rotterdam Airport Taxi

Begint uw reis vanaf Rotterdam The Hague Airport? Boek onze comfortabele taxi's voor een snelle, veilige rit naar het vliegveld. Onze toegewijde service garandeert een punctuele aankomst voor de vertrekhal. Reserveer nu voor een stressvrije start van uw reis en geniet van een zorgeloze rit naar uw vlucht.

Voordelige Taxitarieven

Met Airport Taxi Prive geniet u van comfortabel en voordelig vervoer van en naar Rotterdam Airport. Profiteer van sterk gereduceerde tarieven met uw eigen privé taxi. Bij groepsreizen kan uw korting zelfs oplopen tot wel 30%. Voor een zorgeloze en voordelige reis staan wij klaar om u te assisteren. 

Reserveer uw Airport Taxi

Bel ons nu op 010-2372018 voor telefonische reserveringen of aanvullende informatie. Geniet van uw persoonlijke Airport taxi met 24/7 beschikbaarheid, comfortabel vervoer van en naar elke gewenste luchthaven. Wij staan klaar om u te assisteren bij een zorgeloze en comfortabele reiservaring.

Van en Naar Rotterdam Airport

Met onze dienst reist u moeiteloos Van en Naar Rotterdam Airport. Onze betrouwbare taxi's bieden comfortabel vervoer voor zowel aankomst als vertrek. Profiteer van onze service voor een zorgeloze reiservaring. Boek vandaag nog en geniet van efficiënt en ontspannen transport naar Rotterdam Airport.

Tot en Met 8 Personen

Reist u met meerdere personen of heeft u veel bagage? Maak dan gebruik van onze ruime taxibusjes. Deze kunnen tot wel 8 personen vervoeren, inclusief bagage. Elke passagier mag een koffer en een stuk handbagage meenemen voor een comfortabele reiservaring.

24/7 Reservering Mogelijk

Profiteer van onze 24/7 reserveringsmogelijkheid! Of het nu dag of nacht is, u kunt op elk moment uw taxi reserveren. Geniet van de flexibiliteit en gemoedsrust met onze betrouwbare service die klaarstaat om uw reisbehoeften op elk uur van de dag te vervullen. Reserveer nu voor een zorgeloze reiservaring.

Reserveer nu uw Rotterdam Airport Taxi Online

Begin uw vakantie of zakenreis goed en ontspannen door nu online uw Rotterdam Airport Taxi Prive te reserveren. Wij hanteren vaste en sterk gereduceerde tarieven zonder verborgen kosten. Bij Rotterdam Airport Taxi Prive reist u altijd in uw eigen privé taxi van de Rotterdamse Taxi Service, zonder te delen met anderen, waardoor wachten nooit nodig is. Reserveer nu online en start uw vakantie of zakenreis moeiteloos.

Airport taxi reserveren

Airport Taxi Prive

Rotterdam Airport taxi prive al vanaf €35,-

Reis in stijl met Rotterdam Airport Taxi Prive, al vanaf €35,-! Geniet van comfortabel en betrouwbaar privévervoer van en naar Rotterdam Airport. Boek nu voor een zorgeloze start van uw reis.

Welke soorten vervoer biedt Rotterdam Taxi Service?

Tijdens uw vervoersactiviteiten streven wij naar uitmuntende dienstverlening en daarom beschikken wij over een uiteenlopend wagenpark met meer dan honderd voertuigen. Of u nu individueel reist naar het vliegveld in onze luxe 4-persoonstaxi of met een grotere groep met bagage in onze ruime taxibusjes tot acht personen, wij passen ons aan aan uw mobiliteitsbehoeften.

Voor extra comfort geldt de regel dat één koffer en handbagage per persoon is toegestaan. Wij bieden diverse vervoersmogelijkheden, waaronder:

 • Privé taxi
 • Taxibusje
 • Zakelijk taxivervoer

Met ons veelzijdige wagenpark en diverse opties voor vervoer, garanderen wij dat wij aan al uw mobiliteitsbehoeften voldoen. Kies voor gemak, comfort en betrouwbaarheid en ontdek de verschillende vervoersmogelijkheden die wij aanbieden.

Laat de stress achter u en start uw vakantie of zakenreis met luxe vervoer naar Schiphol, Eindhoven Airport, Brussels Airport, en uiteraard Rotterdam The Hague Airport. Of het nu gaat om individueel, zakelijk, of groepsvervoer, wij zijn er om uw reis buitengewoon te maken. Bij ons ervaart u exclusiviteit, want in onze taxi deelt u nooit de rit met onbekenden. Garandeer uzelf nu een zorgeloze en stijlvolle reiservaring door direct te reserveren!

RTS Klantenservice

Bestel uw taxi naar Rotterdam Airport eenvoudig via een telefoontje of online reservering. We zijn 24/7 beschikbaar om u van dienst te zijn.

Direct een taxi nodig?
Bel ons.

Airport taxi online
reserveren

 

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik een taxi reserveren vanaf Rotterdam Airport?

 • Antwoord: Je kunt eenvoudig online een taxi reserveren via onze website of telefonisch contact met ons opnemen.

2. Wat zijn de tarieven voor een taxi van Rotterdam Airport naar mijn bestemming?

 • Antwoord: Onze tarieven voor taxiritten van en naar Rotterdam Airport zijn vastgesteld. Je vindt deze tarieven op onze website. Natuurlijk kan je bellen voor meer informatie over jouw bestemming.

3. Zijn er extra kosten als mijn vlucht vertraagd is en ik later op Rotterdam Airport aankom?

 • Antwoord: Nee, we monitoren vluchttijden en passen onze ophaaltijden kosteloos aan bij vertragingen.

4. Zijn jullie chauffeurs ervaren en gecertificeerd voor luchthavenvervoer?

 • Antwoord: Ja, al onze chauffeurs zijn ervaren, professioneel en gecertificeerd voor luchthavenvervoer.

5. Bieden jullie ook taxidiensten van Rotterdam Airport naar andere steden in Nederland?

 • Antwoord: Ja, we bieden taxidiensten naar verschillende steden in Nederland. Neem contact met ons op voor specifieke bestemmingen en tarieven.

6. Wat is de gemiddelde wachttijd voor een taxi op Rotterdam Airport na het reserveren?

 • Antwoord: Er is geen gemiddelde wachttijd voor een vooraf gereserveerde taxi op Rotterdam Airport . We streven ernaar om klaar te staan op de afgesproken locatie; Kiss & Ride.

7. Hoe herken ik mijn chauffeur op Rotterdam Airport?

 • Antwoord: Na het reserveren ontvang je gedetailleerde instructies over waar je de chauffeur kunt ontmoeten op de luchthaven. De chauffeur zal u ook bellen voor het doorgeven van zijn locatie.

8. Is het mogelijk om een taxi voor groepen te regelen vanaf Rotterdam Airport?

 • Antwoord: Ja, we bieden vervoersoplossingen voor groepen van verschillende grootte. Neem contact met ons op voor specifieke arrangementen en tarieven voor groepsvervoer vanaf Rotterdam Airport.