Taxibusje Rotterdam

Bent u met meer dan 4 personen en op zoek naar een taxi in Rotterdam? Bestel dan één van onze taxibusjes.

'Zeer tevreden over de service van Rotterdam taxi service, ook geschikt voor groepsvervoer!’

 

  • Veilige, comfortabele en luxe taxibusjes met airconditioning.
  • 24/7 service voor o.a. familie & bedrijfsuitjes, congressen, kinderfeestjes en meer.
  • Veilig vervoer door professionele, vriendelijke en behulpzame chauffeurs.
  • Eenvoudig contant betalen, pinnen of met creditcard.

Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen: info@rotterdamtaxicentrale.nl.

Taxibusjes voor comfortabel groepsvervoer

Wanneer u met meer dan 4 personen gebruik wilt maken van een taxi dan kunt u het beste een taxibusje huren voor groepsvervoer. Zo bieden onze taxibusjes ruimte aan maximaal 8 personen.

Rotterdam Taxi Service ®️Rts heeft een uitgebreid wagenpark en ook een ruim aanbod qua representatieve, nette en comfortabele taxibusjes. Daarnaast beschikken alle taxibusjes over onder andere airconditioning, gordels en voldoende bagageruimte. Wanneer u behoefte heeft aan kinderzitjes dan kunnen we dat ook voor u regelen.

Daarnaast beschikken al onze chauffeurs over alle benodigde vergunningen en zijn zij tevens in het bezit van het RTX-keurmerk, waardoor u verzekerd bent van een veilige taxirit.

Onze chauffeurs zijn professioneel, vriendelijk en erg behulpzaam, waardoor u een taxirit zult ervaren zoals deze bedoeld is.

Tot slot zijn we flexibel en is bij ons (bijna) alles mogelijk. Schroom dan ook niet om even contact met ons op te nemen wanneer u speciale wensen heeft.

Taxibus voor bedrijfsuitjes, kinderopvang, kinderfeestjes en meer

Of het nu gaat om een uitje met de familie of vrienden, een bedrijfsuitje, een congres, taxivervoer voor bedrijven en overheden, pendeldiensten of kinderopvang en kinderfeestjes; Wij zijn u graag van dienst.

Bij vervoer voor meerdere personen moet er vaak veel geregeld worden. Door een taxibusje bij Rotterdam Taxi Service ®️Rts te bestellen hoeft u zich hier geen zorgen over te maken, want wij nemen op dit gebied niet alleen alles uit uw handen, maar zorgen er ook voor dat heel de groep een comfortabele taxirit zal ervaren.

Onze chauffeur haalt jullie op tijd op en zorgt dat jullie veilig en comfortabel naar de plaats van bestemming worden gebracht. Desgewenst wacht onze chauffeur, zodat hij jullie direct weg kan brengen naar een eventuele volgende bestemming.

Meer weten? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.