Taxibusje Rotterdam

Meer dan vier personen? Ontdek onze gezellige taxibusjes in Rotterdam. Boek nu voor comfortabel vervoer met de taxi in Rotterdam!

'Zeer tevreden over de service van Rotterdam taxi service, ook geschikt voor groepsvervoer!’

 

 • Ontdek veilige, comfortabele en luxe taxibusjes met airconditioning voor zorgeloos vervoer.
 • 24/7 service voor familie- en bedrijfsuitjes, congressen, kinderfeestjes en meer. Altijd beschikbaar voor uw gemak!
 • Veilig vervoer door professionele, vriendelijke en behulpzame chauffeurs voor een zorgeloze reis.
 • Bij ons heeft u flexibele betaalopties: contant, pinnen (inclusief Apple Pay, Google Pay, en meer), en betalingen met alle gangbare creditcards zijn mogelijk.

Natuurlijk staat ook e-mailen tot uw beschikking. Neem contact met ons op voor al uw vragen en reserveringen:

E-mailen? Klik hier.

Comfortabel Groepsvervoer met Onze Taxibusjes

Voor comfortabel groepsvervoer met meer dan vier personen is het huren van een taxibusje de ideale keuze. Onze ruime en luxe taxibusjes bieden plaats aan maximaal acht personen en zijn geschikt voor diverse gelegenheden.

Bij Rotterdam Taxi Service RTS hebben we een gevarieerd wagenpark met stijlvolle, goed onderhouden taxibusjes. Elk voertuig is voorzien van moderne faciliteiten, waaronder airconditioning, veiligheidsgordels en voldoende bagageruimte, zodat uw reis comfortabel verloopt.

Onze professionele chauffeurs beschikken over alle benodigde vergunningen en dragen het prestigieuze Rotterdam Taxi Keurmerk (RTX), waarmee wij garant staan voor veiligheid en kwaliteit in het taxivervoer.

Bij RTS streven wij naar meer dan alleen vervoer; wij bieden een onvergetelijke ervaring. Onze chauffeurs zijn niet alleen bekwaam, maar ook vriendelijk en behulpzaam, waardoor uw taxirit een plezierige en stressvrije belevenis wordt.

Flexibiliteit staat centraal in onze service. Wij begrijpen dat uw behoeften uniek zijn en staan open voor het bespreken en vervullen van al uw specifieke wensen. Neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakte en buitengewone taxiritervaring in Rotterdam.

 

Groepsvervoer: Huur een taxibusje voor bedrijfsuitjes, kinderopvang, kinderfeestjes en meer!

Of het nu gaat om een gezellige dag met familie of vrienden, een onvergetelijk bedrijfsuitje, de organisatie van een congres, bedrijfs- en overheidsvervoer, handige pendeldiensten, of zelfs kinderopvang en feestelijke kinderpartijtjes; Rotterdam Taxi Service RTS staat paraat om u op excellente wijze van dienst te zijn.

Het regelen van vervoer voor groepen kan vaak een complex proces zijn. Echter, door simpelweg een taxibusje bij ons te reserveren, kunt u alle zorgen van u afschudden. Bij RTS nemen we niet alleen alle organisatorische taken uit handen, maar garanderen we ook dat de hele groep een comfortabele en aangename taxirit zal ervaren.

Onze professionele chauffeur staat op tijd voor u klaar, waarbij veiligheid en comfort voorop staan tijdens de rit naar uw bestemming. Indien gewenst, kan onze chauffeur zelfs wachten om u direct naar een volgende locatie te brengen.

Groepsvervoer met Onze Luxe Taxibusjes in Rotterdam reserveren?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt een taxibusje reserveren via onze online reserveerformulier of door direct contact op te nemen. Wij staan klaar om de mogelijkheden te bespreken en uw groepsuitje tot een geslaagd en zorgeloos avontuur te maken.

Wat kost een taxibusje?

Bij Rotterdam Taxi Service RTS stellen we transparante en voordelige tarieven voor onze taxibusjes beschikbaar. Of het nu gaat om een groepsuitje, bedrijfsbijeenkomst of luchthaventransfer, wij bieden scherpe prijzen zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort.

Benieuwd naar de prijzen voor een taxibusje? Wij zorgen voor helderheid en duidelijkheid in onze tarieven. Neem contact met ons op voor een prijsvoorstel dat past bij uw specifieke behoeften en de omvang van uw groep. Geen verborgen kosten, geen verrassingen bij aankomst - alleen eerlijke en competitieve tarieven voor uw zorgeloze reis.

Vertrouw op ons ervaren team en onze moderne vloot van taxibusjes om uw groep op tijd en veilig te vervoeren. Ontdek de betaalbare luxe van ons groepsvervoer en reserveer vandaag nog. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een aangepast voorstel te verzorgen voor een onvergetelijke en kostenefficiënte reis.

Hier ziet u een weergave van de meterprijzen voor een taxibusje:

 

5 t/m 8 personen

Starttarief

€ 8,17

Kilometertarief

€ 3,72

Tijdtarief (per minuut)

€ 0,55

Wachttarief

€ 49,64

Taxibusje van en naar luchthavens?

Bij Rotterdam Taxi Service RTS bieden we de ideale oplossing voor uw vervoer van en naar de luchthavens. Of het nu gaat om:

 • Schiphol Amsterdam Airport
 • Rotterdam The Hague Airport
 • Eindhoven Airport
 • Brussels Airport
 • Lelystad Airport
 • Maastricht Aachen Airport
 • Frankfurt Airport
 • Düsseldorf Airport
 • Paris Charles de Gaulle Airport
 • Nice Côte d'Azur Airport

Ons taxibusje staat garant voor een snelle en veilige reis, waardoor u niet alleen op tijd, maar ook zonder stress op uw bestemming aankomt. Geniet van het gemak van ons vervoer, met ervaren chauffeurs en moderne taxibusjes die plaats bieden aan uw hele reisgezelschap en bagage. Met transparante tarieven en een uitstekende service zorgen wij ervoor dat uw reis vanaf het begin aangenaam verloopt.

Reserveer vandaag nog uw taxibusje naar de luchthaven en kies voor de betrouwbare en comfortabele reisoptie van Rotterdam Taxi Service RTS. Wij verzorgen vervoer naar luchthavens in binnen- en buitenland, met een focus op punctualiteit en klantcomfort. Neem direct contact met ons op om uw vervoer te regelen en beleef een zorgeloze start van uw reis!

Contact met Rotterdam Taxi Service RTS

Boek uw taxibusje moeiteloos en snel door te bellen naar +31 (010) 2372018. Voor een tijdige luchthaventransfer kunt u ons reserveringsformulier eenvoudig invullen. Aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele vragen. Onze klantenservice is 24/7 beschikbaar om u onmiddellijk bij te staan.