Schiphol Taxi in Rotterdam en Heel Nederland - Snel, Efficiënt en Direct Reserveren!

Ontdek Snel en Efficiënt een Schiphol Vervoer in Rotterdam en Heel Nederland

Welkom bij RTS, de toonaangevende naam voor Schiphol taxi services in Rotterdam en heel Nederland. Wij bieden niet alleen snelheid en efficiëntie, maar ook een premium ervaring vanaf het moment van reserveren tot aan uw bestemming.

Waarom Kiezen voor Onze Schiphol Taxi Services?

 • Nationale Dekking: Onze diensten reiken verder dan Rotterdam, met vervoer naar elke locatie in Nederland. Van stadscentra tot afgelegen bestemmingen, wij brengen u overal met comfort en gemak.
 • Snelheid en Efficiëntie: Onze prioriteit is om u snel en efficiënt op uw bestemming te krijgen. Met ervaren chauffeurs en geoptimaliseerde routes bieden wij de kortst mogelijke reistijd.
 • Direct Reserveren: Bespaar tijd en stress door direct online te reserveren via onze gebruiksvriendelijke boekingsinterface. Uw Schiphol taxi staat klaar wanneer u dat nodig heeft.
 • Betaalmogelijkheden: Wij accepteren een breed scala aan betaalmogelijkheden, waaronder contant, alle soorten creditcards en elektronische betalingen. Denk hierbij aan Apple Pay, Google Pay, PIN en nog veel meer! 

Reserveer Nu en Ervaar Ongeëvenaarde Schiphol Taxi Diensten

Wacht niet langer. Kies voor Rotterdam Taxi Service RTS voor snel, efficiënt en betrouwbaar Schiphol vervoer in Rotterdam en heel Nederland. Reserveer nu en laat ons u een naadloze reiservaring bieden.

Wat kost een taxi naar Schiphol?

Wij streven naar de beste ervaring voor klant en chauffeur en doen er alles aan om een zo soepel mogelijke reis aan te bieden. Zo hebben wij naast de officiële meterprijzen van de Rijksoverheid onze eigen vaste tarieven die wij onze klanten aanbieden. Dit zijn scherpe prijzen die gebaseerd zijn op hoge kortingen per kilometer. Hieronder enkele voorbeelden:

Rekenvoorbeeld kosten van een taxirit naar Schiphol:

Stel, u boekt een rit van circa 60 kilometer. Deze duurt 50 minuten en wordt gereden met een sedan auto (4-persoons) vanuit Rotterdam, dan zou de officiële meterprijs een prijs geven van:

 • Starttarief: €3,60
 • Kilometertarief: 60 x €2,65 = €159,-
 • Tijdtarief: 50 x €0,44 = €22,-

Dan zou uw totale ritprijs uitkomen op een bedrag van €184,60. Echter zorgen wij bij Rotterdam Taxi Service RTS voor een soepele ervaring voor onze klanten. Hierdoor hanteren wij een vaste tarief van €120,- voor dezelfde rit.

Rekenvoorbeeld kosten van een taxibusje naar Schiphol:

Stel, u boekt een rit van circa 60 kilometer. Deze duurt 50 minuten en wordt gereden met een taxibusje (5/8-persoons) vanuit Rotterdam, dan zou de officiële meterprijs een prijs geven van:

 • Starttarief: €7,33
 • Kilometertarief: 60 x €3,34 = €200,40
 • Tijdtarief: 50 x €0,49 = €24,50

Dan zou uw totale ritprijs uitkomen op een bedrag van €232,23. Wederom zorgen wij bij Rotterdam Taxi Service RTS voor een soepele ervaring voor onze klanten. Hierdoor hanteren wij een vaste tarief van €150,- voor dezelfde rit.

Hier ziet u een duidelijk weergave van de officiële taxitarieven:

 

1 t/m 4 personen

4 t/m 8 personen

Starttarief

€ 3,60

€ 7,33

Kilometertarief

€ 2,65

€ 3,34

Tijdtarief (per minuut)

€ 0,44

€ 0,49

Wachttarief

€ 46,29

€ 46,29

Benieuwd naar andere tarieven? Klik dan hier!

 

Online Reserveren: Vaste en Lage Tarieven

Via onze intuïtieve website kunt u moeiteloos een betaalbare taxi naar Schiphol of Rotterdam Airport reserveren. Bij ons geniet u van volledige transparantie en eerlijke tarieven, zonder bijkomende voorrijkosten of wachtgeld, zelfs als uw reis door verkeersomstandigheden enige vertraging oploopt. Met ons eenduidige tarief voor uw Schiphol taxi weet u vooraf exact wat de kosten zijn, of u nu 's ochtends vroeg vertrekt of 's avonds laat terugkeert. Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar, dag en nacht. Reserveer nu voor een betrouwbare en voordelige taxireis en profiteer van de hoogste standaard in service en prijs-kwaliteitverhouding.

Hoe kan ik me voorbereiden op mijn taxirit, zodat ik op tijd op mijn bestemming aankom?

Ontdek de essentiële stappen om je taxirit grondig voor te bereiden en ervoor te zorgen dat je altijd op tijd op je bestemming arriveert. Volg deze uitgebreide gids voor een stressvrije en comfortabele reiservaring:

 • Vroegtijdige Reservering: Begin je reisplanning met het vroegtijdig reserveren van je taxi. Door dit te doen, vermijd je niet alleen onverwachte wachttijden, maar ben je ook verzekerd van beschikbaarheid, vooral tijdens drukke periodes.
 • Nauwkeurige Adresinformatie: Geef je chauffeur gedetailleerde en nauwkeurige informatie over zowel het ophaal- als afleveradres. Dit helpt niet alleen bij een vlotte start van je reis, maar stelt de chauffeur ook in staat om de snelste en meest efficiënte route te kiezen.
 • Vertrektijd: Sta ruim op tijd klaar voor vertrek, vooral als je een strak tijdschema hebt. Houd rekening met mogelijke vertragingen, zodat je stressvrij op pad gaat.
 • Bagagevoorbereiding: Controleer of je alle benodigde items bij je hebt voordat je instapt. Dit voorkomt onnodige stops onderweg en zorgt voor een vlotte doorstroming van de reis.

Volg deze uitgebreide stappen en geniet van een zorgeloze, comfortabele en stipte taxirit. Ontdek hoe je je reiservaring kunt optimaliseren en bereid je voor op een soepele aankomst op je bestemming!

Klanttevredenheid staat voorop

Bij Rotterdam Taxi Service RTS geloven we in het overtreffen van verwachtingen. Lees de ervaringen van onze tevreden klanten en ontdek waarom wij de voorkeurskeuze zijn voor Schiphol vervoer in Rotterdam en heel Nederland. Onze toegewijde klantenservice staat 24/7 voor u klaar, waarbij onze ervaren centralisten u persoonlijk te woord staan en u helpen bij al uw vragen en reserveringen. U kunt op elk moment rekenen op professionele ondersteuning voor een zorgeloze reiservaring.